Mikä on tilanteesi?
Valitse tilanteesi ja seuraa ohjeita.
Oikotie
Napauta aloitusnäytön banneria
Avaa Aloitus-välilehti. Yläreunan ”Suojaa tilisi” -bannerissa ovat Kirjaudu Google-tilillä- ja Kirjaudu Apple-tilillä -painikkeet. Napauta jompaakumpaa, niin olet valmis – asetuksia ei tarvita.
Napauta puhelinta suurentaaksesi

Vaihe 1
Avaa asetukset
Napauta alapalkista Profiili ja valitse sitten oikean yläkulman rataskuvake.

Vaihe 2
Napauta ”Yhdistä Google tai Apple”
Löydät sen Tili-osiosta sähköpostiosoitteesi alapuolelta.

Vaihe 3
Valitse Google tai Apple
Valitse tili, jolla haluat kirjautua jatkossa sisään. Apple toimii myös Androidilla.

Vaihe 4
Yhteys muodostettu
Moviebase näyttää ”Tilisi on yhdistetty”. Kirjaudu tästä eteenpäin Google- tai Apple-tililläsi.
Kaikki tiedot säilyvät tililläsi
Yhdistäminen tuo uuden tavan kirjautua sisään. Se ei luo uutta tiliä.
Katselulista ja muut listat
Jokainen lista säilyy juuri siinä järjestyksessä, johon jätit sen.
Katseluhistoria ja arviot
Katsotut jaksot, elokuvat, arviot ja muistiinpanot.
Premium ja profiili
Premiumisi, profiilisi, seuraamasi tilit ja kommenttisi.
Kysymyksiä ja vianetsintää
Jumituitko johonkin? Täältä löydät ratkaisut useimpiin ongelmiin.
Tarvitsetko vielä apua?
Lähetä meille sähköpostia ja kerro, mikä sähköpostiosoite on tililläsi käytössä. Autamme sinua pääsemään takaisin tilillesi.
help@moviebase.appEtkö enää tarvitse tiliäsi?
Sinun ei tarvitse yhdistää mitään. Voit poistaa tilisi ja kaikki sen tiedot sovelluksessa kohdassa Profiili → Asetukset → Tili → Poista tili tai pyytää poistoa verkossa.
Näin poistat tilisi